Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ


Στην παρουσία του κόσμου, αλλά και στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού με 14-4.

Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι ο κόσμος δίνει πάντα ώθηση στην ομάδα και επισήμανε ότι ο Θρύλος βρήκε ρυθμό στην επίθεση μέσα από την πολύ καλή του άμυνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr:

«Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο σε πολύ χαμηλό σκορ. Η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει το ρυθμό ώστε να συνεχίζουμε να παίζουμε και να απλώνουμε τις επιθετικές μας αρετές.

Μετά από πολύ καιρό παίξαμε σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, με τον κόσμο μας και αυτό πάντα μας δίνει μια άλλη ώθηση και μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα μέσα στο νερό, προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Η χρονιά είναι μεγάλη και τον θέλουμε κοντά μας».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :