Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!


Την Πέμπτη το μεσημέρι θα συνεδρίασει η Επιτροπή Εξομάλυνσης για να αποφασίσει αν αρθεί  ή όχι η απόφαση περί διακοπής του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα για να ληφθεί η τελική απόφαση πρέπει να συμφωνήσουν και οι τέσσερις εμπλεκόμενες πλευρές, που είναι η FIFA/UEFA, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, η Πολιτεία αλλά και η  Λίγκα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης προσπαθεί να δημιουργήσει την νέα ΚΕΔ, έτσι ώστε να το έχει πετύχει μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, προσδοκώντας να μπορέσουν να οριστούν διαιτητές από αυτή και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνεδρίαση της επιτροπής εξομάλυνσης, καθώς εκείνη πήρε την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων και εκείνη θα την άρει, σημαντικό ρόλο στην απόφαση της θα παίξει και το αν έχει βγει μέχρι τότε το πόρισμα από την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :