Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ!


Ο Ολυμπιακός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι», καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει τον Παναγιώτη Τσιμίκα ως back up του Ντε Λα Μπεγια, αφού δεν τον έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο νεαρός μπακ του Θρύλου αναμένεται να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, έτσι ώστε να βρει τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό.

Πιθανότερος προορισμός για τον Τσιμίκα είναι το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα το Βέλγιο, αφού στην συγκεκριμένη χώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλές διασυνδέσεις, έχοντας δώσει αρκετούς δανεικούς παίκτες.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκονσάλο Πασιένσια, ο Ολυμπιακός διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν να διακοπεί το συμβόλαιο του παίκτη, τονίζοντας  πως θα... περιμένουν τα αποτελέσματα των καρδιολογικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης στην Αγγλία, πριν πάρουν τις αποφάσεις τους.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :