Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΕΒΙΤΣ... ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΞΙΟΥ


Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου  Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η ακραία Άννα Λαζάρεβιτς, μετά την νίκη με 3-0 σετ επί των Μακεδόνων Αξιού, πραγματοποίησαν δηλώσεις στο «osfp.gr».

Αναλυτικά:


Κοβάτσεβιτς: «Στην αρχή φαινόταν εύκολο, αλλά με αυτή την ομάδα έπρεπε να παλέψουμε και να κατακτήσουμε τον κάθε πόντο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στους αντιπάλους μας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν όσα είχε αναφέρει πριν τον αγώνα, οτι πρόκειται δηλαδή για μια πολύ σοβαρή ομάδα.Στο πρώτο σετ κάναμε την διαφορά από το σερβις και από το μπλοκ. Γενικά τώρα στον αγώνα είχαμε καλύτερα ποσοστά στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση και αυτό πιστεύω ήταν αυτό που μας έδωσε την νίκη».

 Άννα Λαζάρεβιτς: «Είμασταν καλύτερες από τους προηγούμενους αγώνες, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να διορθώνουμε τα όποια λάθη υπάρχουν ακόμα στο παιχνίδι μας.  Μέσα στον αγώνα προσπαθούμε να βγάζουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις μειώνοντας όσο το δυνατών περισσότερο τα λάθη. Πιστεύω οτι ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :