Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ... ΜΠΟΥΛΑΡΙ


Ο γεννηθείς το 2001, Εμιλιάνο Μπουλάρι, αποτελεί μία ακόμα σημαντική επένδυση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, που ξεχωρίζει με την U17 της Αλβανίας, βάζοντας γκολ.

Ο Μπουλάρι είναι γεννημένος το 2001, παίζει ως σέντερ φορ και είναι διεθνής με την U-17 της Αλβανίας. Φέτος έως τώρα είναι πρώτος σκόρερ στην Κ-16 του Ολυμπιακού με 4 γκολ σε 2 αγώνες.

Την Δευτέρα παίζοντας στα προκριματικά του Euro U17 και στο ματς της Αλβανίας με τα Σκόπια όπου η Εθνική του έχασε 2-1, σκόραρε με αριστερό σουτ στο Γ, δοκιμάζοντας το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή.

Δείχνοντας έτσι την εμφανή του ποιότητα.

Υπάρχουν πάντως πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", πως ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έχει ήδη κάνει τα χαρτιά του για ελληνικό διαβατήριο για να μπορεί να λογίζεται ως Έλληνας στην Super League και όχι για το θέμα της Εθνικής.

Στο Λιμάνι έχουν ξεχωρίσει πάντως τον πιτσιρικά φορ και προτίθενται να στηρίξουν πολλά πάνω του στο μέλλον. Ορισμένοι εκτιμούν πως ο Μπουλάρι μπορεί να εξελιχθεί στον επόμενο... Νίκο Βέργο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :