Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

«ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ... ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»


Ο Ανδρέας Ανδρεάδης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ τόνισε πως νιώθει καλύτερα από τον τραυματισμό του και  θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κεντρικού του ΠΑΟΚ και πρώην ερυθρόλευκου Ανδρεάδη:

«Είμαι αρκετά καλύτερα. Περπατώ, πλέον, χωρίς πατερίτσα και πιστεύω ότι από την Δευτέρα θα ξεκινήσω τις προπονήσεις και την ενδυνάμωση.

Θα ήθελα να βρίσκομαι στην Κροατία και να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο, έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να κερδίσουμε. Η Μλάντοστ είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Έτσι και αλλιώς η πρόκριση θα κριθεί στο γήπεδό μας, στον επαναληπτικό της Κυριακής. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εγώ θέλω να είμαι καλά και να αγωνιστώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν κρίνει το ιατρικό επιτελείο ότι μπορώ να αγωνιστώ, τότε θα το κάνω. Νιώθω ετοιμοπόλεμος. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία για να μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :