Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Οι παίκτες του Θρύλου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών που μας έχουν ανάγκη.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά η συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, που έχει ως στόχο τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας αποδεικνύει καθημερινά, με πράξεις, πως είναι δίπλα σε όσους ανθρώπους μας έχουν ανάγκη, με τις φιλανθρωπικές ενέργειες που πράττει αλλά και τη μεγάλη συνεργασία του με την UNICEF!

Πλέον έχουν εμβολιαστεί πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο, χάρη στη πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην παγκόσμια καμπάνια εμβολιασμών της UNICEF "100% Campaign"! Στην προσπάθεια αυτός ο αριθμός να αυξηθεί φέτος και πολλά περισσότερα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο, να εμβολιαστούν, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια!

Ας στείλουμε λοιπόν όλοι με SMS τη λέξη ΘΡΥΛΟΣ στο 19800 και ας γίνουμε θρύλος για μια παιδική ζωή!

Οι Εστεμπάν Καμπιάσο, Μάρκο Μάριν, Όσκαρ Καρντόσο, Στέφανος Καπίνο και Μπράουν Ιντέγε κάνουν κάλεσμα για να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή!

«To 2013, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, δώσαμε μία υπόσχεση στα παιδιά που μας χρειάζονται». «Υποσχεθήκαμε να τους παρέχουμε απαραίτητα εμβόλια για την ζωή τους». «Εμείς στον Ολυμπιακό, όταν δίνουμε μία υπόσχεση την τηρούμε». «Στηρίξτε λοιπόν και εσείς τον Ολυμπιακό και την UNICEF στην καμπάνια εμβολιασμών 100% και βοηθήστε μας να σώσουμε παιδικές ζωές». «Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε χρήματα και ελπίδα, για ότι σημαντικότερο υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο, τα ΠΑΙΔΙΑ». Αυτά είναι τα μηνύματα των ποδοσφαιριστών μας που μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Γίνετε κι εσείς κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που κερδήθηκε ποτέ: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά.

Δείτε το κάλεσμα των παικτών του Θρύλου:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :