Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ-ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Υποτροφίες έλαβαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Γαβαλάς, Κουγιός, Βάρκας και Λάμπρου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδοχή υποτροφιών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή-ΙΕΚ Άλφα προς τέσσερις ποδοσφαιριστές της. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Ιάσων Γαβαλάς, Σταύρος Κουγιός, Γιάννης Βάρκας και Στάθης Λάμπρου έλαβαν από τον Διευθυντή Αθλητικού Τομέα του Ομίλου κ. Αντώνη Γλύκα τις υποτροφίες τους για τους τομείς της προπονητικής και της φυσιοθεραπείας και άμεσα θ' αρχίσουν τις σπουδές τους. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου δήλωσε: 

"Ευχαριστούμε πολύ τον Εκπαιδευτικο Όμιλο Ξυνή και τα ΙΕΚ Άλφα για την ευγευνική  χορηγία πλήρεις υποτροφιών μέχρι το πέρας των σπουδών τους προς τέσσερις ποδοσφαιριστές μας, στους τομείς της προπονητικής και της φυσιοθεραπείας. Για την Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ σπουδαίο τα παιδιά εκτός από την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση να έχουν την θέληση και την δυνατότητα να σπουδάσουν έτσι ώστε να  διευρύνουν τη γνώση τους και να εξασφαλίσουν  ότι μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής τους καριέρας  θ’ ασχοληθούν σε τομείς που αγαπούν και θ’ αποκατασταθούν επαγγελματικά. Πέρα από το ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον και για την εκπαίδευση των αθλητών του".  
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :