Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ... ΑΡΣΕΝΑΛ!


Στο στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος όπως υποστηρίζει και δημοσίευμα της "Sun".

Ακόμη ένα δημοσίευμα του εξωτερικού θέλει τους "κανονιέρηδες" να παρακολουθούν τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρει μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα, η Άρσεναλ έστειλε άνθρωπό της να παρακολουθήσει τον 18χρονο στόπερ των ερυθρόλευκων στον αγώνα της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουαλίας, ενώ σημειώνεται πως τον εξετάζει ως... λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί δηλαδή που αγωνίζεται κατ' ανάγκη και στους πρωταθλητές Ελλάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Άρσεναλ έστειλε σκάουτς να παρακολουθήσουν τον έφηβο αμυντικό, στην αναμέτρηση των Νέων της Ελλάδας με την Ουαλία. Ο Ρέτσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε ηλικία 18 ετών. Χρησιμοποιείται περισσότερο ως αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Ρέξαμ, ήταν αρχηγός της ελληνικής ομάδας σε όλο το 90λεπτο.

Ο Νάτσο Μονρεάλ είναι η πρώτη λύση για την Άρσεναλ στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά η έλλειψη ρυθμού είναι ένα ζήτημα και από τη στιγμή που είναι 30 χρονών, ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να μην τον σκεφτεί μακροπρόθεσμα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, ο Κίεραν Γκιμπς δεν θα έχει ανταγωνισμό αν φύγει ο Μονρεάλ. Ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 (έως το 2021 έχει υπογράψει) και δεν είναι ο μόνος νεαρός με τον οποίο έχει συνδεθεί η Άρσεναλ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :