Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟ ΡΕΝΤΗ!


Το Ρέντη... αδειάζει σιγά σιγά καθώς ο Ολυμπιακός έχει πολλούς διεθνείς. Ακόμα και οι μικροί Μανθάτης, Τσιμίκας, Ανδρούτσος και Ρέτσος έχουν υποχρεώσεις.

Από Τρίτη μέχρι Παρασκευή θα συνεχιστούν χωρίς τους διεθνείς οι προπονήσεις των ερυθρόλευκων στο διάστημα της διακοπής. Ακόμα και τα... πιτσιρίκια του Θρύλου θα είναι εκτός.

Για παράδειγμα τρεις μικροί του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την Κύπρο στις 11 / 11 στη Λάρνακα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, κάλεσε τον Γιώργο Μανθάτη, τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Κώστα Τσιμίκα, ενώ και ο Παναγιώτης Ρέτσος θα έχει διεθνείς υποχρεώσεις. Πέραν των γνωστών απουσιών λόγω των Εθνικών οι Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια και Μποτία θα επιχειρήσουν αυτό το διάστημα να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο Καπίνο φυσικά με την θλάση του είναι η πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Ντε Λα Μπέγια είναι πλέον στο 100% αλλά θέλει και αυτός τον χρόνο του για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς προέρχεται από μεγάλη απραξία. Ο Μποτία από την πλευρά του δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά επειδή παίζει διαρκώς θέλει και αυτός την διαχείρισή του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :