Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΪΖΕΡ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ... «ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!»


Εκανε κατάθεση ψυχής στο ματς με την Γκουντ Εϊντζελς Κόζιτσε. Η Λινέτα Κάιζερ αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα της Σλοβακίας για 38 λεπτά και ήταν χάρμα ιδέσθαι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Σκόραρε 25 πόντους με 9/12 δίποντα, ενώ πρόλαβε να κατεβάσει 9 ριμπάουντ.

«Είχε ένταση το ματς. Με ρώτησε η κόουτς εκεί που ήθελε δύο λεπτά για τη λήξη αν θέλω να βγω και της είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Θέλω να μείνω μέχρι τέλους», απάντησε σε σχετική ερώτηση για την κούραση του έξτρα πεντάλεπτου της παράτασης.

Μαχήτρια η Κάιζερ, υποστήριξε στον «Γαύρο» ότι «αυτά είναι και τα παιχνίδια που κάθε αθλητής θέλει να συμμετάσχει. Ενα φοβερό περιβάλλον με τους οπαδούς μας να τα δίνουν όλα, πολύ δυνατό ματς με ανατροπές. Ημασταν, όμως, καλύτερη ομάδα και είμαι ευχαριστημένη που καταφέραμε και κερδίσαμε».

Σχετικά με τη διαφορά που έχασε ο Θρύλος από την Γκουντ Εϊντζελς και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκες χρειάστηκαν την παράταση για να πάρουν το ματς, η Κάιζερ δήλωσε: «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι με διαφορετικά συναισθήματα. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο, αυτές εμφανίστηκαν πιο επιθετικές από ό,τι της περιμέναμε. Είναι όμως ένα παιχνίδι με… σερί. Μπορεί να κερδίσαμε στην παράταση, όμως βγήκαμε στο παρκέ και πάλι με έναν στόχο. Είχαμε τη διάθεση να παλέψουμε, οπότε οφείλαμε να κερδίσουμε».

Σχετικά με το «κλειδί» της αναμέτρησης, η Αμερικανίδα σέντερ υποστήριξε: «Η άμυνα σίγουρα. Οφείλεις να στέκεσαι εκεί. Οταν το ματς πήγε στην παράταση, σταθήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Ηταν ένα παιχνίδι για σκληρά νεύρα και εμείς ήμασταν ψύχραιμες στις βολές και καταφέραμε να το πάρουμε».

Ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις από παντού. Ποια ήταν η πλέον κομβική; «Θεωρώ ότι η Ολγα (Χατζηνικολάου) έκανε όλη τη δουλειά στο τέλος. Εκανε πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Στάθηκε στις βολές και πέτυχε τις πιο κρίσιμες, εκείνες που χρειαζόμασταν για τη νίκη. Οπότε, σίγουρα για μένα είναι η MVP της αναμέτρησης», σημείωσε σχετικά η Κάιζερ, ενώ τόνισε για την αναμέτρηση με την Γιαγκίν την 1η Δεκεμβρίου πως είναι

«ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Θα είμαστε σίγουρα καλύτερες. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Ηδη έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το πρώτο ματς. Και πάρα πολύ μάλιστα. Περιμένω εκεί να είμαστε μία άλλη εντελώς ομάδα».

Ο Ολυμπιακός βρίσκει τον δρόμο του στο παρκέ. Και γι’ αυτό είχε και τη συνεισφορά της Κάιζερ, που είπε: «Γνωρίζουμε η μία την άλλη όσο καλύτερα γίνεται πια. Ξέρουμε που κινείται η καθεμία στο παρκέ. Είμαστε ενθουσιασμένες για τη συνέχεια και το μέλλον. Ολα θα πάνε τέλεια», υποστήριξε, για να καταλήξει αναφορικά με τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Μας έδωσαν πάρα πολύ ενέργεια στο ματς. Ηταν φοβερή η υποστήριξή τους! Πολλές κοπέλες κουράστηκαν και μόχθησαν για το αποτέλεσμα και αυτοί μας… ώθησαν για τη νίκη. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :