Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΗΔΗ ΣΤΗΝ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Μήνας με... ντέρμπι «αιωνίων» είναι ο Νοέμβριος και στον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν ήδη τη διάθεση των εισιτηρίων και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην EuroLeague.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στην «πράσινη» ΚΑΕ έσπευσαν να βγάλουν από τώρα τα εισιτήρια προκειμένου να αποφευχθεί και η... όποια ταλαιπωρία.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τον Νοέμβριο, απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (10/11), Κολοσσό (13/11), Νταρουσάφακα (25/11) και Απόλλων Πάτρας (28/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο μήνας Νοέμβριος είναι γεμάτος με συναρπαστικές εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Παναθηναϊκό Superfoods, τόσο για τη Euroleague, όσο και για τη Basket League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως διαθέτει εισιτήρια και για τους πέντε αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας στο ΟΑΚΑ εντός του Νοεμβρίου, με αντιπάλους την Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ (10/11), τον Κολοσσό H Hotel (13/11), τον Ολυμπιακό (18/11), την Νταρουσάφακα (25/11) και τον Απόλλων Πάτρας Carna (28/11).

Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να κλείσουν τη θέση τους για το γήπεδο από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και Viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :