Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

«ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Ο... ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ»


Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς καλούς παίκτες και είναι δεδομένο πως αρκετές ξένες ομάδες θέλουν να τους κάνουν δικούς τους και τους... παρακολουθούν.

Όπως γράφει λοιπόν η ιστοσελίδα fotospor.com, η Τράμπζονσπορ έχει στη λίστα της τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και ίσως να γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται... κυπριακό ρεπορτάζ.

«Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκπληξη από την Τράμπζονσπορ. Η ομάδα έχει στη λίστα της τον παίκτη. Οι σκάουτερ της Τράμπζον τον παρακολούθησαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο 3-0», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Τράμπζον, Τζένοα, Κιέβο, Χέρτα, Βασιλεία και Φέγενορντ παρακολουθούν επίσης Νορβηγούς ποδοσφαιριστές. Το όνομα του Ομάρ είχε αναμιχθεί σε πιθανή μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :