Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΚΑΜΕΖ : ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Η δήλωση του Κολομβιανού σούπερ σταρ του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη (18:00).

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (12/11, 18:00) με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Θρύλου, Λίμπερμαν Αγκάμεζ στις δηλώσεις του στο osfp.gr για το συγκεκριμένο ματς τόνισε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παρουσιάζεται έτοιμη σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο σε αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά θέλω να δουλεύω μέσα στις προπονήσεις και να δίνω το 100% σε όλα τα ματς. Όλος ο κόσμος λέει ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για την ομάδα μας, για τον πρόεδρο μας και τον κόσμο μας που περιμένει πως και πως αυτό το ματς. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να είναι μαζί μας το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια» .


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :