Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ... ΕΒΑΖΑ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ!



Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στον "Sport24 Radio 103,3", τόνισε πως θα ήθελε να κέρδιζε ο Ολυμπιακός την Γαλατάσαραϊ, ακόμα και αν... δεν έβαζε ο ίδιος τόσους πόντους!

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Θρύλου:

Για τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε ως μετά Χριστόν προφήτες. Σε μια φάση 2 δευτερολέπτων δεν μπορείς να ξέρεις εκείνη τη στιγμή τι να κάνεις. Για να φτάσουμε εκεί έγιναν πολλά λάθη και φτάσαμε στο σημείο να κυνηγάμε τη νίκη με ένα τρίποντο στο τέλος».

Για το γεγονός το ότι ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε μετά το καλό ξεκίνημα:

«Πρέπει να δούμε τι φταίει. Είχαμε πει ότι ήταν καλή επιθετικά η Γαλατά και ότι ήθελε τη νίκη αφού μέχρι το αποψινό (χθεσινό) παιχνίδι δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει. Ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε μπροστά με 20-6 αλλά δεχτήκαμε ένα μεγάλο επιμέρους σκορ».

Για τη συνέχεια: 

«Τώρα θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω. Δεν πανηγυρίζουμε, αλλά δεν κλαίμε κιόλας, κοιτάζουμε τη συνέχεια. Έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια παίζουμε με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό. Έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι».

Για την προσωπική του απόδοση: 

«Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Όταν κάνεις μια καλή εμφάνιση, πρέπει να συνδυάζεται με νίκη. Αν χάνει η ομάδα, ότι και να έχεις κάνει περνάει σε δεύτερη μοίρα. Μακάρι να μην έβαζα τόσους πόντους και να κερδίζαμε. Από αύριο πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :