Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

«ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»


Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών του Καναδά, όμως τόνισε μιλώντας στο «Sport24 Radio 103,3», ότι πρώτο του μέλημα... παραμένει ο Θρύλος.

Αρχικά μίλησε για το αν μπορεί να συνδυάσει το πρόγραμμα: «Ευτυχώς το πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν θα χρειαστεί να λείψω από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Συνδυάζονται και τα δύο χωρίς να αφήνω πίσω τον Ολυμπιακό που σίγουρα είναι η προτεραιότητα μου».

Για τις υποχρεώσεις του με τον Καναδά και τον στόχο του, είπε: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης που είναι το καλοκαίρι και είναι για όλες τις ομάδες βασικός στόχος».

Για το πώς έγινε η επαφή με τους Καναδούς ώστε αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Είχα επαφή από πιο παλιά, αλλά έχω κι ένα φίλο Ιταλό, ο οποίος με προέτρεψε κιόλας να στείλω ένα βιογραφικό. Το έκανα αλλά δεν είχα πολλές προσδοκίες να πω την αλήθεια. Έφθασα μέχρι την τελική τριάδα, πήγα για κάποιες συνεντεύξεις και τελικά με επέλεξαν».

Για το επίπεδο που υπάρχει στο πόλο στον Καναδά, τόνισε: «Το επίπεδο στις γυναίκες είναι καλό, αν και τα τελευταία χρόνια η πορεία είναι φθίνουσα. Ξοδεύουν λεφτά, αλλά τους λείπει η τεχνογνωσία της Ευρώπης που έχουμε εμείς».

Για την αναμόρφωση της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού: «Η ομάδα είχε κάνει μία κοιλιά. Δεν άρμοζε στον Ολυμπιακό η τρίτη και η τέταρτη θέση. Κάναμε μία ανανέωση, φτάσαμε στην δεύτερη θέση και μετά έγινε μία ομάδα που κέρδισε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος προπονητής οι βάσεις έχουν μπει. Δεν γίνεται να μην πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :