Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η EUROLEAGUE ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ! (VIDEO & PHOTO)


Ως μια... «σύγκρουση τιτάνων» χαρακτηρίζει η Ευρωλίγκα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, που θα γίνει στο ΣΕΦ (03/11, 21:00).

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια δυνατή «μονομαχία» την Πέμπτη (03/11, 21:00) θα έχουν οι λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο, καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η διοργανώτρια αρχή χαρακτήρισε αυτή την αναμέτρηση -και μέσω twitter και μέσω ενός βίντεο- ως μια... «σύγκρουση τιτάνων» με τους ηγέτες Μίλος Τεόντοσιτς και Βασίλη Σπανούλη να ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής, αφήνοντας το στίγμα τους σε κάθε αγώνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προαναγγελία της 5ης αγωνιστικής, στο οποίο αναφέρεται (00:35-01:02) πως η ομάδα της Μόσχας έρχεται αήττητη στο ΣΕΦ μαζί με τον MVP για τον μήνα Οκτώβριο, Μίλος Τεόντοσιτς, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από τρεις σερί νίκες και τον Βασίλη Σπανούλη να έχει κάνει μόλις το ρεκόρ στις ασίστ (984 στο θεσμό).



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :