Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΦΡΑΓΚΟΣ : ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ... FINAL 4 ΣΤΟ CEV CUP!


Στον «Γαύρο» μίλησε ο Ανδρέας Φράγκος, μετά την νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ.

Ο ακραίος του Θρύλου ανέφερε τα όσα έζησε στο προχθεσινό παιχνίδι και έβαλε τους στόχους για την χρονιά  που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και των τριών τίτλων στην Ελλάδα, αλλά και η παρουσία στο Final 4 του CEV Cup. 

Αναλυτικά:

Πώς είδες εσύ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Αυτό ήταν το πρωταρχικό τεστ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε τόσο τεχνικά όσο και τακτικά. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε μέσα στο παιχνίδι να προσαρμοστούμε σε αυτά και να φτάσουμε στη νίκη. Γενικά, όμως, ήταν ένα δύσκολο ματς».

Μπήκες στο τερέν και έκανες τη διαφορά. Πώς είναι η ψυχολογία του αθλητή που βρίσκεται στον πάγκο και του ζητάει ο προπονητής του να μπει και να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι;

«Ο αθλητής δέχεται έναν ρόλο από τον προπονητή του. Εγώ έχω πάρει έναν συγκεκριμένο ρόλο, τον οποίο είχα και την πρώτη χρονιά που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Πρέπει πάνω από όλα να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι σου ζητηθεί».

Μέχρι στιγμής ο Θρύλος έχει κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα». Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την ομάδα;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Το «τέσσερα στα τέσσερα» δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Δουλειά και μόνο δουλειά. Τα υπόλοιπα θα έρθουν... Το πρωτάθλημα κρίνεται στους τελικούς. Εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Πώς σου φαίνεται το πρωτάθλημα της Volleyleague;

«Μέχρι στιγμής δεν έχω μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν οι ανώτερες και οι κατώτερες ομάδες. Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που θα φτάσουν κοντά στους τελικούς. Είναι δύο με τέσσερις ανταγωνιστικές ομάδες, οι οποίες διαφέρουν σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες».

Πώς είναι ένας αθλητής να αγωνίζεται στα λεγόμενα «μεγάλα παιχνίδια»;

«Δεν υπάρχουν ντέρμπι ή μη ντέρμπι. Ολα πρέπει να τα βλέπεις με την ίδια σοβαρότητα. Αυτό σε κάνει να διαφέρεις ποιοτικά ως ομάδα. Πρέπει να υπάρχει μεγάλη υπομονή και ηρεμία. Να είσαι ανταγωνιστικός και αρκετά ήρεμος».

Κόσμος... Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρέθηκαν 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού. Πόσο βοηθάει έναν αθλητή να έχει ένα γεμάτο γήπεδο όταν αγωνίζεται;

«Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα θερμός, κάτι που άλλες χώρες θα το ζήλευαν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αλλά θα ήθελα να μας στηρίζει και στα παιχνίδια τα οποία είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. Τα δεδομένα, πάντως, μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού βοηθάει όλες τις ομάδες του συλλόγου με την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα».

Ο στόχος της φετινής ομάδας;

«Σίγουρα η κατάκτηση και των τριών τίτλων στην Ελλάδα. Δηλαδή, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος και να κρατήσουμε τα σκήπτρα μας στο League Cup «Νίκος Σαμαράς». Οπως, επίσης, στόχος μας είναι να βρεθούμε και στο Final 4 του CEV Cup».

Είναι εφικτός ο στόχος αυτός;

«Σίγουρα είναι δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Σίγουρα ο αθλητής που θέλει να διαφέρει από τους υπόλοιπους θέτει τον πήχη κάθε φορά όλο και πιο ψηλά. Εμείς πρέπει να έχουμε μια συμπαγή ομάδα, η οποία να είναι εξαιρετική τόσο τεχνικά όσο και στα τακτικά της στοιχεία».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :