Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ NOVA!


Η NOVA ετοιμάζει... νέο κύκλο επίσημων αντιδράσεων μετά την διακοπή της Super League και την... ζημιά που της αποφέρει αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Το πολύ άσχημο συμβάν στο σπίτι του Μπίκα επέφερε αναβολή της επόμενης προγραμματισμένης αγωνιστικής στην Λίγκα και νέα πολύ σοβαρά προβλήματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται και η NOVA. Η οποία από μέρους της θα αντιδράσει και πάλι άμεσα με επίσημο τρόπο στη νέα αναβολή καθώς... ζημιώνεται και πάλι. Οι ρήτρες και οι συμφωνίες άλλωστε είναι πολύ συγκεκριμένες και σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συνδρομητικό κανάλι θα πιέσει ώστε να αρχίσει μετά την διακοπή κανονικά η Super League.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα συνάντηση του ΠΣΑΠ (της Ένωσης των παικτών) με τη NOVA πάντως και για το συγκεκριμένο θέμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :