Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTOS)


Με προορισμό το Μίσκλοτς «πέταξε» η αποστολή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία την Πέμπτη (3/11, 18:00), αντιμετωπίζει την ομώνυμη Ουγγρική ομάδα για την 2η αγωνιστική του Εurocup.

Mε τελικό προορισμό το Μίσκλοτς και ενδιάμεση στάση την Κωνσταντινούπολη, αναχώρησε την Τετάρτη (3/11) το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (4/11, 18:00) την Αλούιβεντ Μίσκολτς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup και στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Εβίνα Σταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Φουράκη, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ, Κατερίνα Μπαρτόνοβα. Εκτός έμειναν η Νατάσα Γκοτζή και η Μαρί-Ρόζα Μπόνη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :