Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΖΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ «STREET RELAYS»!


Δυναμικό παρών για 3η διαδοχική χρονιά, έδωσε ο Ολυμπιακός στον αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016», ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι). 

Όπως αναφέρει το «osfp.gr», αθλητές από όλα τα τμήματα και τις Ακαδημίες του συλλόγου μας και συγκεκριμένα από την Κολύμβηση, την Πυγμαχία, τον Στίβο, την Υδατοσφαίριση και τα Ναυταθλητικά συμμετείχαν στους αγώνες που πραγματοποιούνται για  φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί  στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά». 

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη να δίνει την εκκίνηση,  και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ. 

Τεράστια ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου αφού οι συμμετοχές ήταν εκατοντάδες. Τέλος στη διάρκεια των αγώνων, από τον ειδικά διαμορφωμένο «ερυθρόλευκο» χώρο, που είχε στηθεί μπροστά από το ιστορικό ρολόι της πόλη, μοιράστηκε στον κόσμο, ενημερωτικό υλικό για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, το οποίο λειτουργεί και ως δώρο για τους μικρούς μας φίλους μιας ενώ μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τις σχολικές και αθλητικές τους δραστηριότητες.

Γέμελος: «Ο Πειραιάς έχει δυναμική»

Ο αρχιπροπονητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού και Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ, Νίκος Γέμελος δήλωσε στο osfp.gr τα εξή:

 «Ουσιαστικά με αρωγό τον Ολυμπιακό και τον ΟΠΑΝ, την πρόεδρο την Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Δήμαρχο του Πειραιά Γιάννη Μώραλη,  δημιουργούμε άλλη μια κατάσταση. Αυτή η κατάσταση είναι να δείξουμε ότι ο Πειραιάς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Ευρωπαϊκές πόλεις. Ο Πειραιάς έχει δυναμική, έχει πολύ όμορφα μέρη και έχει και κόσμο που θέλει να αθληθεί. Φάνηκε αυτό από τη μαζική συμμετοχή στους σημερινούς αγώνες»

Μπιτσάκης: «Η ομάδα μας βοηθάει μια άλλη ομάδα»

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και Μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης, Σπύρος Μπιτσάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: 

«Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία μέσα στην πόλη του Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι και εδώ υποστηρικτής. Ουσιαστικά αυτό που κάναμε σήμερα, είναι ότι βρίσκεται η ομάδα μας εδώ, για να βοηθήσει μια άλλη ομάδα παιδιών, την ομάδα του «Παιδικού Σπιτιού Πειραιά». Μια σπουδαία πρωτοβουλία, μια όμορφη αθλητική εκδήλωση. Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας, η συμμετοχή είναι τεράστια. Συγχαρητήρια σε όλους, στον Δήμο Πειραιά, στον ΟΠΑΝ στον σύλλογο ΕΡΜΗ και φυσικά στον Ολυμπιακό που στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Σήμερα είμαστε εδώ, μοιράζουμε έντυπο ενημερωτικό υλικό για τις Ακαδημίες μας. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος και μεγάλο ενδιαφέρον των οικογενειών για τον αθλητισμό».

Λειβάδης: «Ως Ολυμπιακός θα είμαστε πάντα δίπλα στον Δήμο Πειραιά και σε τόσο σημαντικά γεγονότα»

Ο επικεφαλής του τμήματος Πυγμαχίας, Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

 «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ως τμήμα Πυγμαχίας και Ολυμπιακός συμμετέχουμε σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, η οποία δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό σκέλος του δρομικού κινήματος αλλά και την ενίσχυση ενός ιδρύματος όπως είναι το «Παιδικό Σπίτι Πειραιά» που επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο.  Ως Ολυμπιακός θα είμαστε πάντα δίπλα στον Δήμο Πειραιά και σε τόσο σημαντικά γεγονότα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :