Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο Γ.ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΑΕ



- Τη διαβεβαίωση εκ μέρους της διοίκησης πήρε ο Ζίκο στη χθεσινή του συνάντηση με το Δημήτρη θεοδωρίδη , ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο.


Οι δύο άντρες συζήτησαν για τις περιπτώσεις των Adriano και Jovanovic για μία περίπου ώρα, προκειμένου να καθοριστούν οι κινήσεις και η ομάδα να καλύψει τα τεράστια κενά που έχει στο ρόστερ της.


- Σε συμφωνία με τον επιστήθιο φίλο του, Γιώργο Σαλονίκη, έχει καταλήξει ο Σωκράτης Κόκκαλης προκειμένου ο τελευταίος να μπει στην Π.Α.Ε. Η συμφωνία είναι προφορική και οριστικές εξελίξεις θα υπάρχουν αμέσως μετά την επάνοδο του προέδρου μας από την Αμερική, σε 10 περίπου μέρες. Τότε θα γίνει γνωστό το ποσό με το οποίο θα συμμετάσχει ο Γιώργος Σαλονίκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός.

- Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" (07/11)o πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης,Ντ’ Ονόφριο, είπε για το θέμα Jovanovic :
<< Δεν υπάρχει κάτι επίσημο.Δεν έχω συζητήσει με τον Ολυμπιακό και δεν έχουμε πρόταση για τον Μilan. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα και να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του, αλλά γνωρίζω ότι τον θέλουν πολλές ομάδες του εξωτερικού. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο διότι δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου >> .

- Στη εφημερίδα "Sportday" (07/11) μίλησε και ο μάνατζερ του Jovanovic, Cvijan Milosevic :

«Γνωρίζει το ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει επίσημη συζήτηση. Ούτε στο εξωτερικό υπάρχει τέτοια, μόνο κρούσεις. Tο βασικότερο για εκείνον είναι να πρόκειται για μία ομάδα που παίζει στο Champions League. Θα είναι καλό να προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα, αλλά πάνω απ' όλα να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :