Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο...ΑΝΤΙ-ΣΑΒΒΑΣ!


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από 07/11 http://olympiacos-blog.blogspot.com/2009/11/blog-post_07.html ο επιστήθιος φίλους του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργος Σαλονίκης θα μπει μ'ένα ποσοστό στη Π.Α.Ε.

Εκτός απ'αυτό όμως θα κατέχει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν ανέλαβε γρήγορα δράση καθώς φήμες τον θέλουν να είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο Σοφοκλή Πιλάβιο στο ξενοδοχείο Hilton.

Σκοπός του φημολογούμενου ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες πιθανότατα ήταν τα θέματα διαιτησίας καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν είναι φανερά τα πολλά διαιτητικά λάθη τα οποία εντελώς τυχαία είναι σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή.
.
"Mην παίζετε με τον Ολυμπιακό", ήταν η φράση που είπε ο Γιώργος Σαλονίκης στον Σ.Πιλάβιο θέλοντας να του ξεκαθαρίσει πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια στον πόλεμο που δέχονται.

Όλα δείχνουν ότι το είπε και θα το κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Δε θα χαρίσει τίποτα στους ακατονόμαστους. Αν είναι καλύτεροι άλλωστε, ας έρθουν να μας το πάρουν στο Καραϊσκάκη, σε λίγες μέρες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :