Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΟΡΟ


Δεν υφίσταται θέμα παραχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη στην Μαρσέιγ, αφού όπως τονίζουν στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού, ο 24χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είναι το παρών και το ...μέλλον των «ερυθρολεύκων».

Ξεκάθαρο είναι πλέον το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ γισ την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, αφού τις προηγούμενες ώρες έφτασε φαξ στα γραφεία του Ολυμπιακού, το οποίο έγραφε πως άνθρωπός των Μασσαλών θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Μπορντό για τους «16» του Champions League και αναμένεται να ...«κατασκοπεύσει» τον διεθνή άσο των «ερυθρολεύκων». Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να προτίθεται να παραχωρήσει τον «Τόρο» στον γαλλικό σύλλογο, αφού σχεδόν όλοι στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών τονίζουν ότι ο Τοροσίδης θα είναι ο νέος αρχηγός και η επόμενη «σημαία» του συλλόγου, όταν κρεμάσει και ο Αντώνης Νικοπολίδης τα «ποδοσφαιρικά» του παπούτσια, κάτι που ίσως γίνει και στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Μαρσέιγ πάντως, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μεγάλο ποσό και τον Ματιέ Βαλμπουενά ως έμψυχο αντάλλαγμα, προκειμένου ο «Τόρο» να γίνει ...κάτοικος Μασσαλίας. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται καθόλου την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού χαφ, ενώ υπάρχει και σκέψη ο Τοροσίδης να κληθεί από την διοίκηση των Πειραιωτών, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με καλύτερες οικονομικές αποδοχές για τον ίδιο και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τον σύλλογο σε πιθανή μεταπώληση του παίκτη, αφού σε περίπτωση που ο νεαρός άσος συμφωνήσει εκ νέου με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα υπάρξει και νέα ρήτρα αποδέσμευσης, υψηλότερη από τα 7 εκατομμύρια ευρώ, που είναι τώρα.

(Πηγή : gazzetta.gr)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :