Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ!


Την παρέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης περιμένουν στον Ολυμπιακό μετά την προκλητική συμπεριφορά του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Βάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής , ενώ είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, κατά την διάρκεια της αλλαγής του έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μιχάλης Ντάκος, προφανώς...κοιτούσε αλλού και δεν το πρόσεξε(;;;)

Τουλάχιστον εκεί στη διοίκηση, κυνηγήστε το θέμα ως ένδειξη σεβασμoύ στον κόσμο του Ολυμπιακού, για να μάθει το κάθε ταγάρι να σέβεται τη χώρα που τον φιλοξενεί,αλλά και για να αποφευχθούν φαινόμενα βίας.

Δεν ήθελε και πολύ κάποιοι να τον κάνουν να τρέχει μέχρι τα Γιάννινα. Ο άλλος πηγαίνει το παιδάκι του στο γήπεδο για να δει τον κάθε καμμένο να προκαλεί με αυτό τον τρόπο;;;

Αφού δε μπορείτε εκεί στη διοίκηση να αποτρέψετε να κάνει πάρτυ στο ναό μας ο κάθε άμπαλος πικραμένος, τουλάχιστον κάντε ότι πρέπει για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος "κύριος"...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :