Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ;;;

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Έχει πάρει κανείς χαμπάρι στην ΠΑΕ τι θα σημάνει για τον Ολυμπιακό η πρόσληψη του Κριστιάν Καρεμπέ;

O άνθρωπος που όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει ότι μπαίνει στο πρώτο αεροπλάνο και έρχεται αν τον καλέσει ο Ολυμπιακός, ο άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και θέλει να βοηθήσει είναι μία από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ένας ανθρωπος που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει σε πολλές κατευθύνσεις τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή ο Κριστιάν είναι άνθρωπος της ΦΙΦΑ! Όταν κάνει συνεδριάσεις η ΦΙΦΑ είναι δίπλα στον Πλατινί, τον Μπεκενμπάουερ, τον Μπλάτερ...Πρόσφατα τον συνάντησε στους διαδρόμους του "Παρκ Ντε Πρενς" ο Λοράν Μπλαν και έσπευσε να τον φιλήσει, όπως και οι περισσότεροι παίκτες της Μπορντό και της Παρί Σ.Ζ.

Φιλία και προσωπική σχέση έχει με προσωπικότητες του ποδοσφαίρου όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Τιερί Ανρί, ο Αρσέν Βενγκέρ (που μάλιστα ενθυμούμενος το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τον είχε καλέσει στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ 9/12) στο "Καραϊσκάκη". Ο Αλσατός τεχνικός τον κάλεσε, όχι ο Ολυμπιακός...

Aυτά είναι τα πιο τρανταχτά κονέ του Γάλλου...υπάρχουν όμως και χιλιάδες άλλα που αφορούν σε ποδοσφαιριστές, προπονητές κτλ...

Σε κανέναν δε λένε κάτι όλα αυτά; Υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί ότι δε μπορεί ο Κριστιάν να προσφέρει;

Μήπως δεν υπάρχει διαθέσιμο πόστο; Γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν λυπούμαστε τον...μισθό που θα πρέπει να πάρει...

Είναι πραγματικά κρίμα να έχει τη δυνατότητα ο Ολυμπιακός να χρησιμοποιήσει μία τέτοια προσωπικότητα και να μην το κάνει, τη στιγμή που από προγραμματισμό δεν...σκίζουμε κιόλας!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :