Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΦ


Aύριο θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον μάνατζερ του Πετρόφ και ανθρώπους της ερυθρόλευκης διοίκησης. Το ραντεβού έχει κανονιστεί εδώ και αρκετές μέρες και θα γίνει η πρώτη επί της ουσίας κουβέντα με τον μάνατζερ του 31χρονου άσο της Μάντσεστερ Σίτι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Εδώ και μέρες σας λέμε ότι εφόσον ιατρικά είναι εντάξει ο Βούλγαρος διεθνής συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο παίκτης για τον οποίο θα κινηθεί δυνατά ο Θρύλος προκειμένου να καλύψει τη θέση του Τζόλε που πέρυσι έμεινε...άδεια.

Η διοίκηση διαψεύδει, και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να κάνει. Αλλοίμονο άλλωστε αν η κάθε επαφή γινόταν γνωστή στο ευρύ κοινό. Από τις επαφές που θα γίνουν άλλωστε με μάνατζερ και παίκτες...εκ των πραγμάτων το 5% θα γίνει πραγματικότητα. Είδατε άλλωστε, η λίστα που όσο νυχτώνει μεγαλώνει έφτασε στο...90 ΗΔΗ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :