Τρίτη 27 Απριλίου 2010

EΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ...


Στην ιστοσελίδα "deia.com" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) μίλησε για το μέλλον του ο Ερνέστο Βαλβέρδε :

«Ένας προπονητής δεν κάνει ποτέ σχέδια. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν για να δω αν θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω», τόνισε ερωτηθείς για το μέλλον του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Στην Ελλάδα σάς θέλουν πολύ», είπε ο δημοσιογράφος στη συνέχεια και ο Βαλβέρδε απάντησε: «Πράγματι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά δεν ήθελα να πάω μεσούσης της περιόδου, γιατί είχα φύγει από τη Βιγιαρεάλ το Φεβρουάριο και δεν ήθελα να αναλάβω άλλη ομάδα το Μάρτιο. Δεν έμοιαζε σωστό».

Όσο για το αν θα προτιμούσε να εργαστεί στην Ισπανία ή εκτός συνόρων, απάντησε: «Αυτά τα πράγματα δεν τα σχεδιάζεις. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι προτάσεις θα έρθουν. Πέρυσι η περιπέτεια στην Ελλάδα πήγε καλά, αλλά επέστρεψα. Θα περιμένω να δω αν προκύψει κάτι και αν όχι, όλα καλά».

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε βάση περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Γέστε, είπε: «Είναι αλήθεια πως όταν ήμουν στον Ολυμπιακό είχαμε ρωτήσει την Μπιλμπάο για τον Γέστε, γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς μέσων, αλλά δεν οδήγησε πουθενά αυτό γιατί η Μπιλμπάο δεν ήθελε να τον παραχωρήσει. Ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις που εξετάζεις το πρωί και απορρίπτονται το απόγευμα».

* Y.Γ : Πάλι καλά που τα δήλωσε ο ίδιος ο Ερνέστο, γιατί κάποιοι "αντικειμενικοί" προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει καμία επαφή και το τηλέφωνο δεν χτυπάει...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :