Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Η ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΕΣΚΑ!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλικής ιστοσελίδας "gazzetta.it" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια βρίσκεται ο Έντσο Μαρέσκα!

Ο Μαρέσκα πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε πει ότι θέλει να γυρίσει στην Ιταλία, και όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στο λιμάνι δε χαλάει κανέναν να παραχωρηθεί ο Ιταλός χαφ που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο εκπρόσωπός του, Καντίτο Φορτουνάτο, ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Μπολόνια,και ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (για ακόμη δύο χρόνια) :

"Η επίσημη Μπολόνια δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου και στον Ολυμπιακό επικεντρώνονται στο ότι γίνεται τώρα. Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος όπως και να έχει. Ο Μαρέσκα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όποιος ενδιαφέρεται για τον παίκτη πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με αυτούς".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :