Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΥΠΟΔΟΧΗ...ΑΠΟ 32 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ!


Τις προάλλες διαβάσαμε από δημοσιογράφο "πράσινης απόχρωσης" ότι η Κύπρος είναι "πράσινη".

Σήμερα λοιπόν, οι...πρωταθλητές έφτασαν στην Κύπρο προκειμένου να δώσουν δύο φιλικά με την ΑΕ Λεμεσού και την Αλκή.

Στην υποδοχή, μετά τα τόσα χρόνια...ατιτλίας έσπευσαν 32 άτομα μετρημένα! Βούλιαξε το νησί στην υποδοχή των πρασίνων, αλλά ήταν κάτι που το περιμέναμε,αφού μας είχε ενημερώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος έγκαιρα και έγκυρα. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Αφού να σκεφτείτε, και οι...32 πήραν αυτόγραφο απ'όλους τους παίκτες και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Άλλωστε,δεν τους πήρε τόσο πολύ χρόνο...

ΥΓ:ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΤΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧOYN ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠENTE.

ΥΓ:O Κ.ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ GAZZETA.GR ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ''ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ'' ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 32.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :