Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ!


Με το μεταγραφικό -και όχι μόνο- πάγωμα στο λιμάνι ο Νάτσο Σκόκο είχε πάρει τον δρόμο για την Παιανία,αφού δε θα μπορούσε να περιμένει για πάντα τον Ολυμπιακό, όσο και αν τον προτιμάει.

Ο Νικόλας Πατέρας θα τον έκανε δώρο στον κόσμο της ομάδας του, αφού και με την αβάντα των "κιτρινόμαυρων" που σαφώς προτιμάνε να τον "σπρώξουν" στον Παναθηναϊκό παρά στον Ολυμπιακό, είχε συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ΑΕΚ, (από το ποσά μέχρι και τα ανταλλάγματα), ενώ σύμφωνοι με την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ήταν τόσο ο Νόμπλιας όσο και ο Αντωνίου.

Οι διοικητικές εξελίξεις στο "τριφύλλι" και κυρίως η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα ακύρωσαν όμως τη μεταγραφή αφού είναι το τελευταίο πράγμα που έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού , Γιάννης Βαρδινογιάννης, που είναι της άποψης ότι με αυτά τα χρήματα μπορούν να βρούν ακόμη καλύτερους παίκτες.

Στην όλη υπόθεση όμως έχει πρόνλημα και η...ΑΕΚ που προσπαθεί να κλείσει τον Ζεοβάνι με την ελπίδα ότι θα πουλήσει σύντομα τον Σκόκο. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία να χτυπήσει ο Ολυμπιακός,εφόσον όπως όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ο Αργεντίνος χαφ είναι ο πρώτος του στόχος...

Ακούει κανείς στο λιμάνι;;;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :