Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΓΛΑΣΤΡΑ;


Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η παραχώρηση της ΠΑΕ σε κάποιον επιχειρηματία μέχρι 14/6, ή έστω αν δε μπουν στην ΠΑΕ κάποιοι συμπαίκτες για τον Σωκράτη Κόκκαλη, δε θα θελήσει να μείνει ο ίδιος στον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες , ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσει στη θέση του προέδρου, άτομο που σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ και έχει απήχηση στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ίσως περισσότερη από κάθε άλλο μέλος του Δ.Σ...

Ακούστηκε λοιπόν, ότι ο Κόκκαλης θα του δηλώσει το διαθέσιμο ποσό, και με βάση αυτό θα προχωρήσουν οι κινήσεις της ομάδας.

Μία παρατήρηση που ίσως να έχει ιδιαίτερη σημασία...Το συγκεκριμένο μέλος του Δ.Σ, διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Τάκη Λεμονή...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :