Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ KAI ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ


Αποψινές πληροφορίες που δεν χωράνε αμφισβήτηση αναφέρουν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσει θετικά το θέμα Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό. Μετά την λαϊκή απαίτηση με τα συνθήματα, και το βαρύ κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δείχνουν να έχουν καταλάβει στην ΠΑΕ ότι δεν είναι καιρός για πειραματισμούς, και θεωρούν την πρόσληψη του Ερνέστο ως την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τον Βάσκο τεχνικό θέλει και η πλεοψηφία των ποδοσφαιριστών, καθώς και το στενό περιβάλλον του προέδρου σε μεγάλο ποσοστό.

Όλα αυτά οδηγούν τον Σωκράτη Κόκκαλη να άρει τους όποιους ενδοιασμούς, και να προχωράει άμεσα το θέμα.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι η θέση του γενικού αρχηγού θα καλυφθεί από πρόσωπό "τσαμπουκά" που θα κόψει τον βήχα των...πονηρών και θ'απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Σωκράτη Κόκκαλη. Ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για το ποιός μπορεί να είναι, πάντως είναι δεδομένη η πρόσληψη για τη συγκεκριμένη θέση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :