Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ


Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του Χεσούς Ντάτολο, θα υπογράψει πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο 16χρονος Βραζιλιάνος Βάντερσον Κόστα Βιάνα!

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και ο Αλέξης Αλεξανδρής έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την αξία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Πόρτο για τον πιτσιρικά Βραζιλιάνο.

Ο Βάντερσον είναι περίπτωση...Καστίγιο, σε ότι αφορά τα προσόντα, αλλά είναι ακόμη πιο δυνατός. Βέβαια,θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στον Ολυμπιακό, αλλά πραγματικά το ταλέντο του είναι σπάνιο.

Ο Βάντερσον έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βασίλη Τοροσίδη και σύντομα αναμένεται να κληθεί από τους διοικούντες την ΠΑΕ για να υπογράψει πολυετές επαγγελματικό συμβολαίου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :