Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΕΙΣΟΔΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sentra" ,αναφέρει ότι στο πλάνο των Αγγελόπουλων είναι η είσοδος με ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 10% (περίπου 10 εκατ. ευρώ) και με προοπτική σε δύο ή τρία χρόνια να πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.



Από τη μεριά Κόκκαλη, οι συνεργάτες του, επισημαίνουν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ, να ενεργοποιηθούν δηλαδή και στην ποδοσφαιρική ομάδα οι Αγγελόπουλοι. Τις τελευταίες δέκα μέρες υπάρχει ξεκάθαρα μια διαφορετική προσέγγιση η οποία αναφέρει πως οι Αγγελόπουλοι το σκέφτονται να μπουν στην ΠΑΕ.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται συνάντηση των Αγγελόπουλων και του Κόκκαλη μετά από τους τελικούς της Α1 όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :