Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΚΑΙ Η ΤΟΥΛΟΥΖ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ


Σύμφωνα με την Γαλλική ιστοσελίδα "mercato365.com" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) η Τουλούζ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, (αλλά και του Ίσμαελ Μπλάνκο).

Το άρθρο αναφέρει ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντίνου χαφ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός,αλλά η Τουλούζ εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του.

Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ προτιμά να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου ν'αποφύγει τις αντιδράσεις των οπαδών της, αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον της Γαλλικής ομάδας και τα χρήματα που προσφέρει είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά που θα προσφέρει κάποια Ελληνική ομάδα,τότε σαφώς και θα προτιμήσει να τον παραχωρήσει στην Τουλούζ.

Αρκεί βέβαια να θέλει και ο παίκτης να πάει...

Στο λιμάνι περιμένουν το τέλος των πλέι οφ, και λογικά, όπως έχει προαναγγελθεί θα κάνουν μία συγκεκριμένη πρόταση στην ΑΕΚ χωρίς να μπουν όμως σε πλειστηριασμό...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :