Σάββατο 29 Μαΐου 2010

EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ;;;


Όπως όλα δείχνουν ούτε ο Ολυμπιακός έχει ξεχάσει τον Βασίλη Κουρνέτα, αλλά ούτε ο Έλληνας πασαδόρος τον Ολυμπιακό!

Το ότι έφυγε πριν ένα χρόνο ο Κουρνέτας άδοξα από τον Ολυμπιακό ήταν περισσότερο θέμα παρεξήγησης παρά οτιδήποτε άλλο, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι -υπό προϋποθέσεις- ο Βασίλης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά από διάλλειμα ενός έτους στη Ρωσία.

Αυτό όμως που πρέπει να ξεκαθαρίσει πριν δρομολογηθούν εξελίξεις είναι το τι θα γίνει με τον Σιμόν Τίσερ,αφού ο Γερμανός πασαδόρος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Τίσερ μπορεί να μην είχε σταθερή απόδοση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ν'ακούστηκαν πολλά για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Μίλκοβιτς (ποιος ξεχνάει τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟ στη Γλυφάδα, που δεν περνούσε πάσα στον Μίλκοβιτς ούτε με αίτηση;) αλλά η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα δε του λείπει, ενώ έκανε πολύ καλά παιχνίδια στα 3 από τα 4 παιχνίδια των τελικών με τον ΠΑΟ.

Μπορεί κανείς στο λιμάνι να ρισκάρει μία τέτοια αλλαγή στη θέση του πασαδόρου; Μπορεί ο 34χρονος Βασίλης Κουρνέτας να σηκώσει το βάρος της θέσης;

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα κληθούν να το αποφασίσουν, οπότε ας περιμένουμε τα νεότερα...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :