Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΙΜΠΑΓΚΑΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 700.000


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο Ολυμπιακός ρύθμισε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον μάνατζερ του Ιμπαγάσα, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Μέσα λοιπόν στην ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ν'ανακοινωθεί η απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού μέσου, αφού στο λιμάνι θεωρούν εξαιρετική περίπτωση τον 33χρονο ποδοσφαιριστή με θητεία σε Μαγιόρκα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του Ολυμπιακού για τον Ιμπαγάσα έκλεισε στις 700.000 ευρώ ετήσια αμοιβή. Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Καμάνο (μάνατζερ του παίκτη) που χθες μίλησε στο «Goal» για την προτίμηση του παίκτη στον Ολυμπιακό , φαίνεται να έχει απορρίψει καλύτερη πρόταση από την Τουρκία, αφού έκανε την επιλογή να συνεχίσει στον Πειραιά την πετυχημένη καριέρα του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :