Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΣΤΕ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ


Aκόμα μία επιβεβαίωση έφτασε. Προχθές το βράδυ σας ενημερώσαμε ότι στο λιμάνι πήραν απόφαση να κινηθούν για τον Φραν Γέστε. Οι επαφές λοιπόν άρχισαν και στο λιμάνι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να φέρουν στο λιμάνι τον βασικό στόχο της ομάδας για τη θέση του αριστερού χαφ.

Ο Ολυμπιακός επιμένει να κινείται στην Ισπανική αγορά και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Υπάρχει στενή συνεργασία με δύο ικανότατους μάνατζερ που λύνουν και δένουν στην Ιβηρική χερσόνησο ενώ μην ξεχνάμε ότι υπήρχε και...πλάνο Βαλβέρδε πριν καταλήξει η ιστορία σε φιάσκο.

Για να επιστρέψουμε στα δεδομένα της μεταγραφής του Γέστε, να πούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Ο παίκτης ζητάει συμβόλαιο ύψους 1,2 εκ ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, ενώ ο Ολυμπιακός αρχικά του πρότεινε 800.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις και παρόλο που η περίπτωση δείχνει δύσκολη αφού υπάρχει ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Γέστε,στο λιμάνι δεν παρατάνε την υπόθεση, σκοπεύουν να αυξήσουν λίγο ακόμη την προσφορά τους, αλλά περιμένουν και από τον ποδοσφαιριστή να βάλει νερό στο κρασί του και να ρίξει τις απαιτήσεις του κοντά στο 1 εκ ευρώ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :