Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ* ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΘΥΡΑ 7 - ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΥΠΕΡ!


Το γεγονός ότι εντός της ημέρς ο Σωκράτης Κόκκαλης θα συναντηθεί με ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 χρήζει πολλών ερμηνειών, αφού είναι δεδομένη η αντίθεση της Θύρας 7 στη λύση του Αλεξανδρή...

Λογικά και το πιθανότερο σενάριο είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης να έχει ήδη αποφασίσει στροφή 180 μοιρών στο θέμα του προπονητή, με τον Κούπερ να είναι το φαβορί για....αντί-Αλέκος.

Ο Αργεντινός προπονητή στην επαφή που είχε με ανθρώπους του λυμπιακού, ξεκαθάρισε ότι αν ο Ολυμπιακός σκοπεύει να του προτείνει τη θέση του προπονητή, θα πρέπει να το κάνει το αργότερο έως 20/6... Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι όλο και περισσότεροι συνεργάτες του Κόκκαλη συζητούν το όνομα του προπονητή του Άρη, του οποίου οι απαιτήσεις ανέρχονται στο 1 εκ ευρώ το χρόνο, ποσό καθόλου απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό.

- Το δεύτερο σενάριο που υπάρχει και που λογικά δε συγκεντρώνει πιθανότητες, είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης να προσπαθήσει να πείσει τους οργανωμένους γα το...ορθό της επιλογής του Αλεξανδρή, αφού τους εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είχε καταλήξει σε αυτή την απόφαση και να τους ζητήσει να μην υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του κόσμου...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :