Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

MΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΓΕΣΤΕ!


Οι φημολογία από τα ΜΜΕ της Ρουμανίας που θέλουν τον Γέστε να είναι κοντά σε συμφωνία με την Στεάουα κάνουν τον Ολυμπιακό να κινηθεί μία ώρα γρηγορότερα για την απόκτησή του. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, απόψε άνθρωπος του Ολυμπιακού είχε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο παίκτης ζητάει συμβόλαιο λίγο μεγαλύτερο από το 1 εκ ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Στον Ολυμπιακό ζυγίζουν τις καταστάσεις και σκοπεύουν να παζαρέψουν όσο τους παίρνει την ετήσια αμοιβή του παίκτη, αφού να μην ξεχνάμε ότι εντός των ημερών αναμένεται να λυθεί η συνεργασία με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που έχει από τις πιο υψηλές αμοιβές στον Ολυμπιακό.

Έτσι, στο λιμάνι σκοπεύουν αυτά τα χρήματα να πάνε για την απόκτηση του Φραν Γέστε που έχει προτείνει ανεπιφύλακτα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε...

Aν τελικά ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα έχει βάλει στη μηχανή του ένα ποδοσφαιριστή με πολύ καλά στημένα κτυπήματα, που λείπουν τόσο από την ομάδα από την εποχή του...Ριβάλντο!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :