Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ "AS ROMA LIVE" !!!


Στην Ιταλική ιστοσελίδα "asromalive.com" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) που ασχολείται με θέματα της Ρόμα, υπάρχει δημοσίευμα που αφορά τον Ζούλιο Μπαπτίστα και τον Ολυμπιακό, καθώς και δηλώσεις του μεγαλο-μάνατζερ, Ζουάν Φίχερ.

Το δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει ότι για τον Βραζιλιάνο παικταρά η Ρόμα...τελείωσε, αφού θέλει μία ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και το κάνει σαφές για ακόμα μία φορά μέσα από τις δηλώσεις του μάνατζερ Ζουάν Φίχερ που είπε : "O Μπαπτίοστα θέλει μία ομάδα που θα παίζει περισσότερο.Αμέσως μετά το Μουντιάλ θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του.Έχει ένα σημαντικό συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά όλα είναι πιθανά.μετά από μία καλή πρώτη χρονιά,φέτος έπαιξε λιγότερο".

Στο τέλος το Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του..."κτήνους" και ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :