Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ...


Ο Γιάννης Μώραλης διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός κάνει όλες τις κινήσεις που έχει ανάγκη η ομάδα τη νέα σεζόν και σε ότι αφορά το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στην Ισπανία, δεν το επιβεβαίωσε αλλά δεν το διέψευσε κιόλας :

«Δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε τέτοια θέματα. Τακτική της ΠΑΕ είναι όλες τις κινήσεις που γίνονται να μη τις δημοσιοποιούμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην ανησυχεί. Γίνονται όλες οι κινήσεις που πρέπει και ήδη εδώ και δύο μέρες υπάρχει δραστηριοποίηση για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είχε παρεξηγηθεί ότι το μαγαζί κλείνει μέχρι τις 14 Ιουνίου».

Σε ερώτηση για το τι γίνεται με την είσοδο νέων επενδυτών,είπε :

«Δεν ξέρω αυτά που γίνονται σε κορυφαίο επίπεδο και καλώς γίνονται. Άρα μόνο ο πρόεδρος ξέρει. Γνωρίζετε ήδη για την επιστολή του κ. Μαρινάκη και περιμένουμε τις εξελίξεις».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :