Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΒΑΛΑΝΤΣΙΟΥΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ *ΒΙΝΤΕΟ*


Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το πρωτάθλημα και τα πρώτα ονόματα παικτών για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την Λιθουανική ιστοσελίδα "lrytas.lt", (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 18χρονου Γιόνας Βαλαντσιούνας που αγωνίζεται στην Λιέτουβους Ρίτας.

Ο ύψους 2.10μ. μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν είχε μ.ο 11 πόντους και 5,1 ριμπάουντ στην Βαλτική Λίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα Λιθουανίας είχε 8,9 πόντους και 5,1 ριμπάουντ μ.ο.

Το ρεπορτάζ κάνει αναφορά και στην παρουσία του Λίνας Κλέιζα στον Ολυμπιακό , ενώ όπως σημειώνουν οι Λιθουανοί, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος. Για διάδοχό του κατονομάζουν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, πράγμα που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά...για την ώρα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :