Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΛΙΝΕΝ;;;


Kάποιες λεπτομέρειες της σημερινής μέρας από την πλατεία Αλεξάνδρας, που έχουν τη δική τους σημασία...

**Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημερώθηκε για τα μεταγραφικά θέματα, αλλά και το θέμα προπονητή. Λέτε να έχουμε καμία έκπληξη;;; Eφόσον το μπάτζετ αυξηθεί κατακόρυφα, είναι λογικό να επιθυμούν έναν ακόμα καλύτερο προπονητή από τον Λίνεν οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Τα χρονικά περιθώρια βέβαια έχουν στενέψει και είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά...ας αφήσουμε ένα παραθυράκι ανοικτό...Άλλωστε,μία υπόθεση τελειώνει μόνο όταν πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές...

**O Έβαλντ Λίνεν πριν πέσουν οι υπογραφές με τον Μέγιερι, επικοινώνησε με κάποιους δικούς του ανθρώπους προκειμένου να μάθει περισσότερα για την αξία του νεαρού Ούγγρου τερματοφύλακα. Αυτά που άκουσε ήταν ικανοποιητικά και έτσι έπεσαν οι υπογραφές...

**Παρά την αρχική ενημέρωση της ΠΑΕ ότι θα περνούσε από τα γραφεία ο Αντώνης Νικοπολίδης για να ανακοινώσει την απόφασή του, το βαρύ πρόγραμμα του Σωκράτη Κόκκαλη τον ανάγκασε να το αναβάλει.

**Αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρος βοηθός του Λίνεν, είναι ο Ραμντάν... Το ενδεχόμενο να είναι και ο Μπάντοβιτς δίπλα του, εξετάστηκε ξανά σήμερα και δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση.

** Για δύο (τουλάχιστον) ηχηρές μεταγραφές κάνουν λόγο οι πληροφορίες, εφόσον όλα πάνε καλά την Παρασκευή.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :