Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΓΚΑΡΝΤ!


Σε πρώτο πλάνο όπως όλα δείχνουν περνάει ο αμυντικός μέσος της Μίντλεσμπρο, 23χρονος Γάλλος, Ντιντιέ Ντιγκάρντ!

Από τις 5/6 σας έχουμε ενημερώσει ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό και εξετάζεται η περίπτωσή του (μπορείτε να δείτε βίντεο ΕΔΩ) και όπως όλα δείχνουν, αποτελεί μία από τις πρώτες προτεραιότητες για τη θέση του αμυντικού χαφ, μαζί με τον Φοφανά της Χάβρης και τον Ρόσεμπακ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για δανεισμό του παίκτη απο από τον Ιανουάριο παίζει δανεικός στην Γαλλική Νις από την Μίντλεσμπρο, όμως ο δανεισμός ολοκληρώθηκε και επιστρέφει στην Αγγλική ομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της "Μπόρο" παραχωρούν τον παίκτη στον Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Η αμοιβή που ζητάει για κάθε χρόνο συμβολαίου είναι κοντά στις 600.000 ευρώ (όσα και ο Ρόσεμπακ) , και το ποσό είναι μέσα στις δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Από το λιμάνι λένε ότι σκοπός τους είναι να ολοκληρώσουν το δυνατόν συντομότερο την μετακίνηση του παίκτη...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :