Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΝΤΟΥΣΚΟ ΒΟΥΓΙΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...


Μα καλά την 28η Οκτωμβρίου γιορτάζουμε στο μπάσκετ από τις 2 Ιουνίου;....

Η παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο του μπασκετικού Ολυμπιακού δεν έχει σταματήσει καθόλου! Μέχρι να γίνει η συνάντηση του Π.Γιαννάκη με τους Αγγελόπουλους κάποια στιγμή πριν το τέλος του τρέχοντος μήνα , όπου τελειώνει το συμβόλαιο του Γιαννάκη, εξελίξεις δε πρόκειται να έχουμε στο θέμα του προπονητή.

Μετά τους Πέσιτς, Μεσίνα, Σκαριόλο, Πιανιτζιάνι κ.α, στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου, παρέα με τον σέντερ Άλεξ Μάριτς! Ο Σέρβος προπονητής κατόρθωσε με το πιο φθηνό ρόστερ της Ευρωλίγκας να την οδηγήσει στο Final-4 του Παρισιού.

Παράλληλα έχει κατορθώσει σταθερά τα τελευταία χρόνια να αναδεικνύει σούπερ ταλέντα που στη συνέχεια «μοσχοπουλιούνται» ενώ κάθε χρόνο «κτίζει» τη Σερβική ομάδα από το μηδέν και μάλιστα σε σημείο να είναι ανταγωνιστική! Τέλος στη περίπτωση του Βουγιόσεβιτς υπάρχει ένα εμπόδιο, το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον προσλάβουν, και αυτό είναι η εθνική Μαυροβουνίου της οποίας κατέχει την τεχνική ηγεσία.

Όσο αφορά τον Άλεξ Μάριτς , δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι προτάθηκε να έρθει «πακέτο» με τον 50χρονο κόουτς, και φυσικά αυτό το σκέφτονται οι Αγγελόπουλοι καθώς μπορεί να καλύψει το κενό του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο οποίος που θέλει να πάει στους Κλίπερς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :