Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Γ.ΜΠΑΡΘΕΝΑ:"ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!"


Ο Φρανθίσκο Γέστε θα απαντούσε, στη νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού, και με την αφορμή αυτή το "Sport24" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μάνατζερ του Γέστε, Γιόκιν Μπάρθενα.

Ο Μπάρθενα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού, αρνήθηκε όμως ότι η πρόταση αποτελεί προτεραιότητα του Γέστε!


Αρχικά διέψευσε τις δηλώσεις του πελάτη του στον Ελληνικό τύπο:

«Ο Γέστε έχει αρκετές προτάσεις και τις εξετάζουμε με προσοχή. Υπήρξαν επαφές με ισπανικές και ρουμανικές ομάδες, τις οποίες όμως απορρίψαμε, γιατί δεν μας ικανοποιούσαν. Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια μας, μια από τον Ολυμπιακό, μια από την Τουρκία και μια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον και οι τρεις, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια που να έχει ξεχωρίσει.

Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι υπαρκτή, έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και κάποιες μέρες, όμως κανείς δεν είπε ότι θα δώσουμε την οριστική μας απάντηση σήμερα (σ.σ. χθες, Τρίτη). Δεν τέθηκε ποτέ θέμα τελεσίγραφου, προβλέπω ότι οι επαφές θα συνεχιστούν για κάποιες μέρες ακόμα. Μας τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως επαναλαμβάνω ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Ο Φρανθίσκο θέλει να παίξει στην Ελλάδα, όμως το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την περίπτωση της Τουρκίας ή των Εμιράτων».

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Γέστε ρώτησε αν ο Ολυμπιακός πήρε προπονητή, πράγμα που δείχνει ότι ναι μεν υπάρχουν επαφές, αλλά όχι τόσο τακτικές...Αφού έμαθε ότι ο Λίνεν ανέλαβε το πόστο του τεχνικού, σχολίασε ως εξής:
«Οκ, η πρώτη εκκρεμότητα λύθηκε, ας δούμε τώρα τι θα γίνει και με το διοικητικό, ώστε σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτήτη, να γνωρίζουμε αν το ενδιαφέρον για τον Γέστε θα συνεχίσει να ισχύει».

Από το δημοσίευμα του "sport24" αναφέρει ότι ο Γέστε διαπραγματεύεται με όλους και ότι η πρόταση των Εμιράτων είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά, αγγίζοντας το 1.5 εκ ευρώ.

***Η πρόταση του Ολυμπιακού σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ανέρχεται περίπου στο 1,3 εκ. ευρώ είναι κρίμα για 200.000 να χαλάσει αυτή η μεταγραφή....

***Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει και τη Παρασκευή με τα διοικητικά διότι από τις δηλώσεις του μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εκκρεμότητα του προπονητή και σταθερής διοίκησης πρέπει να είναι τα δύο σημεία για να προχωρήσει η μεταγραφή του...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :