Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Μία ανάσα από την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του είναι ο Νέρι Καστίγιο! Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε από 12/6 το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Καστίγιο στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού ήταν πολύ πιθανό.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, έχει κυλήσει το νερό στ'αυλάκι,και όπως αναφέρει η πλευρά του ίδιου του Μεξικανού άσου, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου που είναι ο προπονητής της Σαχτάρ, για να δοθεί ο Καστίγιο δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.


Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που φυσικά επιθυμούν την επιστροφή του, χωρίς όμως να χρειαστεί να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Ουκρανική ομάδα.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη είναι να "φύγει" ένα χαρτί από την πλατεία Αλεξάνδρας, το οποίο θα γνωστοποιεί στη Σαχτάρ την πρόθεσή του Ολυμπιακού ν'αποκτήσει τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :