Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 77 ΣΤΟ ΡΙΕΡΑ!


Η χθεσινή μεγάλη και απερίγραπτη υποδοχή των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ …μας γεμίζει με όνειρα και προπαντός με όραμα που έχουμε πλέον όλοι μας και που μας το ενέπνευσε ο νέος ηγέτης του ΘΡΥΛΟΥ μας Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πρόσωπο του Άλμπερτ Ριέρα βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Έναν καθαρόαιμο αριστερό χαφ, από αυτούς που είναι δυσεύρετοι στο σύγχρονο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ελάχιστοι οι σπουδαίοι αυθεντικοί αριστεροί χαφ-εξτρέμ στην Ευρώπη και ο Ριέρα είναι ένας από αυτούς.

Εύκολα θα πει κανείς ο Ριέρα θα πρέπει να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 11. Μια φανέλα «βαριά» για τον κάθε ένα που τη φορά, με μεγάλη ιστορία, γιατί φορέθηκε και τιμήθηκε από τον Μεγάλο Αρχηγό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας Πέτραν Τζόρτζεβιτς!

Και όμως….. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες …..ο Άλμπερτ Ριέρα, θα έχει στην πλάτη του τη φανέλα με το νούμερο 77!

Εμείς πιστεύουμε ότι …..η φανέλα αυτή θα αποκτήσει όχι την ίδια ιστορία και βαρύτητα, αλλά ακόμα μεγαλύτερη …..

Ευχόμαστε να γράψει τη δική της ολόχρυση ιστορία ….τη φανέλα με το νούμερο 77 του Άλμπερτ Ριέρα!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :